wedrowniczka
Czy lubisz podróże?: tak
Wysłany: 2009-10-18, 23:57
apartamenty w Krakowie - polecam :)
Yourplace.pl - szczerze polecam wszystkim lubującym się w weekendowych wypadach do miejsc ładnych i na wysokim poziomie. Obsługa i jakość zakwaterowania mnie powaliły. Niewątpliwie jeszcze skorzystam z ich usług, zwłaszcza, że można ustrzelić całkiem atrakcyjne promocje.
Podróżnik
obiezyswiat
Wysłany: 2009-12-04, 15:11
Jest jeszcze jeden bardzo fajny serwis, z którego korzystałam rezerwując miejsca noclegowe, mianowicie mam na myśli serwis rezerwuje.pl :) Z tego co słyszałam od znajomych oni też korzystali z tego serwisu i są równie zadowoleni więc sądzę, że jest to godne polecenia
k-pax
Wysłany: 2009-12-28, 23:00
Zanim poznałam serwis yourplace.pl nawet nie myślałam, że w Krakowie za niewielkie pieniądze można znaleźć tak atrakcyjne apartamenty.
Szczególnie apartament Maja przypadł mi do gustu (wymieniałam go jako przykład w innym temacie). Chciałoby się aby takich kwaterowych rozwiązań było więcej i większej liczbie miast :)
Gorąco polecam!
hinduska
Wysłany: 2010-01-13, 13:12
A dla mnie najlepszy jest serwis infonoc.pl, bo mają nie tylko niskie ceny i piękne pokoje... ale też jak ktoś już raz zarezerwował pokój może przy następnej wizycie liczyć na 5% rabatu dzięki specjalnemu kodowi;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum